Bu resimdeki pembe kıyafetli hanımlar bir çete aslında. Yaptıkları ve sayıları sizi şaşırtacak, eminim. 100 bin kişilik bir mevcutlar...

Gulabi Gang Çetesi ! Pembe Sopalılar Çetesi

15:54 Unknown 2 Comments



Bu resimdeki pembe kıyafetli hanımlar bir çete aslında. Yaptıkları ve sayıları sizi şaşırtacak, eminim. 100 bin kişilik bir mevcutları var 2016'ı itibariyle... Hindistan'da yaşıyorlar.

 Peki bu çetenin faaliyetleri ne derseniz?

 Bu çetenin haksızlığa tahammülü yok. Ne kadar ezilmiş kadın varsa, kocasından dayak yiyen kadın varsa, çete ellerine sopayı alıyor ve adaletsizliği çözmeye çalışıyorlar.





Helal olsun....

 Sopaları dert görmesin. Bu çeteden her ülkede bulunsun. Çünkü fiziksel olarak farklı olan kadınlara, korkaklıklarından ötürü şiddet uygulayan çok fazla kişi var. Kişi asla erkek değil!

 Ayrıca bu kadınlar sadece şiddet uygulayan kocaları değil, mesela mahkemede şiddet gören kadının kocasını serbest bırakılsın ya da emniyet şikayette bulunan kadını geri çevirsin hemen müdahale ediyorlar. Mahkemeyi de basıyorlar, karakolu da....
,




Ülkemize acilen bu çeteden getirilmeli, gerekirse Hindistan'dan ithal edilmeli. Şort giydi diye tekme yiyen Ayşegül Terzi'ye destek olmalılar. Hatta o iğrenç insan özeti adama üç kere beraat kararı veren mahkeme çalışanlarını da elden geçirmeliler. Sistemi düzeltip adaleti sağlayacaklarına inanıyorum.

Bu çeteyi biraz daha yakından tanıyalım. İşte üyelerden birinin hayatı...






2 yorum: