Merhabalar bugün size izlenmesi gereken bir kült filmden bahsedeceğim. Geçekten sinema tutkunu biri iseniz bu filmi arşi...

Annem Hakkında Her Şey " All About My Mother "

04:03 Unknown 0 Comments

               


Merhabalar bugün size izlenmesi gereken bir kült filmden bahsedeceğim. Geçekten sinema tutkunu biri iseniz bu filmi arşivinize eklemelisiniz. Teen magazin okuyucularının çoğunun bu filmi izlediğinden eminim. Paylaşmamın nedeni izlenilmesi ve köşemde yazılması gereken bir film olmasıdır.

                        Olay öyküsünün muhteşem olduğunu belirtmeliyim. Yani bu filmi izlerken hiç sıkılmayacağınız anlamına gelir ve her sahnede sizi ayrı bir sürprizin beklediği anlamına da gelir. Ben hiç sıkılmadım, her sahnede daha çok şaşırdım. Çok sevdim filmi.

                     Size filmin aldığı ödülleri yazmak isterim, filmin başarısının ne denli büyük olduğunu anlamanız için. OSCAR ÖDÜLÜ ( En İyi Yabancı Film ) , CANNES FİLM FESTİVALİ ( En İyi Yönetmen ), ALTIN KÜRE ( En İyi Yabancı Film ), BAFTA ÖDÜLLERİ ( En İyi Yabancı Film ) , CESAR ÖDÜLLERİ ( En İyi Yabancı Film ) bu ödüller film sektöründe en prestijli ödüller malumunuz .
Bu ödülleri alan bir film zaten izlenmelidir.


             
                   Konusunun tamamını anlatmak taraftarı değilim . Sadece bir travestliden hamile kalan iyi talihsiz ayrı kadın, 17 yaşındaki tiyatro aşığı bir genç. Ve yan karakterler. Filmde Meksika'daki travestli gerçeğide vurgulanmış.



           
                  Film dram türünde ama komik sahnelerde dolu. Belki sevmediğiniz üçüncü cinse bile sevgi duyabilirsiniz. Hayata farklı bakış açısı ile bakan nadir bir yönetmenin elinden çıkmış bir film. Eğer izleyecek iseniz ki öneririm; enerjinizi ve ilginizi toplayarak filmin içine giriniz.


   
                  Son olarak film zıtlıklarla dolu hamile kalan bir rahibe, taravestliden hamile kalan iki kadın... İspanyol ve Fransa ortak yapımı bir filmdir.İyi seyirler dilerim...

                                                                            FRAGMAN



0 yorum: