Hala Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izleyen bir kuşak olarak " Hobbit: Beklenmedik Yolculuk " isimli film bizi...

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk

03:58 Unknown 0 Comments



              Hala Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izleyen bir kuşak olarak " Hobbit: Beklenmedik Yolculuk " isimli film bizi mutluluktan deli etti. Evet bende sizin gibi sevinenlerdenim. Ancak bu film üçleme gibi güzel olmamış açıkçası. Daha bir heyecanı az. Ama her şeye rağmen izlenmeye değer bir film.


            Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncesini anlatıyor gibi, büyük bir yapbozun parçalarını birleştiriyorsun  gibi.  Mesela Frodo'nun orklar gelince parlayan kılıcın nereden geldiğini, yüzüğün ilk kimden çalındığı bu filmde açıklığa kavuşuyor. Ama Peter Jackson  eli öpülesi bir yönetmen. Filmi başından sonuna kadar merakla izletti yine.Bizim ülkemizde de böyle efektler kullanan filmlerin yapılmasını hayal ediyorum . Çok dilerim bunu. 



               Eğer fantastik ve macera türlerini seviyorsanız size " Hobbit : Beklenmedik Yolculuğu " gönül rahatlığı ile öneririm . Bu filmde çok farklı bir macera var, yeni karakterler var, yine fantastik bir filmde süper bir dostluk hikayesi anlatılmış. Buyurun fragmanı sizlerle.... İyi seirler dilerim.



                               

0 yorum: