Hangover 2 Bu hafta önerdiğim filmler komedi ağırlıklı oldu. Ama okullar , üniversiteler kapandı, tatil planları yapılıyor . Biraz gü...

HANGOVER 2

03:47 Unknown 0 Comments



Hangover 2


Bu hafta önerdiğim filmler komedi ağırlıklı oldu. Ama okullar , üniversiteler kapandı, tatil planları yapılıyor . Biraz gülmeye ihtiyacımız var. Çok zor bir kış, yıl geçirdik. Hala da geçiriyoruz ama ayrı bu. Gezi parkı olayları da dindi. Şimdi eğlenelim , gülelim ve güzel bir yaz geçirelim.

Hangover 2  2011 yılında yayınlanmış , hasılat rekorları kırmış ABD yapımı bir komedi filmi. Filmin birincisi de ikincisi de izlenmeli. Eğer komedi seviyorsanız bu filmler arşivinizde bulunmalı. Filmde bir grup arkadaşın , dört kişi, evlendikleri zaman bekarlığa veda partileri anlatılmaktadır.Ancak sorun şudur ki ; bu arkadaşların her bekarlığa veda partisinde başlarına çok trajikomik olaylar gelmektedir.





 İlk filmde Los Engeles 'de yapılan bir bekarlığa veda partisi ve olaylar zinciri, ikincisinde ise Hong Kong'da yapılan bekarlığa veda partisi ve olaylar zinciri. Olay zinciri derken kast ettiğim basit bir şeyler değil. Bu arkadaşlar gittikleri her yeri birbirine katıyor. Özellikle Hong 'da resmen polislerle bile çatışıyorlar. Biraz espriler belden aşağı olsa da gülmeden duramayacaksınız.





 Bu resmini paylaştığım adam. Sayın Zach Galifianakis en komik karakter. Hatta bir şey yapmasa da bakışları ile bile güldürebiliyor. En çok beni filmde bu karakter güldürdü. Çok başarılı bir oyuncu. Belden aşağı esprilerin bir çoğu bu arkadaşa ait.


Ancak bu hafta size önerdiğim en komik komedi filmi "Hangover 2 " olduğunu söylemek isterim. Bu filmin ikincisini izlemeden önce birincisini de izleyin. Çok beğeneceksiniz . Hatta üçüncüsü ne zaman çıkacak diye soracaksınız. Bu soruyu soranlara cevabım şuan vizyonda isteyen izleyebilir. Gişede hasılat rekorları kırmaya devam ediyor. Film bende bir an önce üçüncüsünü izleyeceğim. Fragmanı izleyin sizi zaten ikna edecektir. İyi seyirler ....





0 yorum: