Selam , uzun zaman sonra film önerisinde bulunacağım. Gerilim ve korku filmlerini çok severiz. Hatta en çok onlar izl...

Son Durak (3-5)

04:13 Unknown 0 Comments

                   
Selam , uzun zaman sonra film önerisinde bulunacağım. Gerilim ve korku filmlerini çok severiz. Hatta en çok onlar izlenir dünyada. Ama biz Türkler de farklı bir durum var. Özellikle kendi korku filmlerimizi izleyemeyiz. Çünkü, kültürümüzde en çok korktuğumuz unsurlar Türk korku filmlerinde yer edinir. Ama gerçekten korkarız hatta sinemaya gidip izlememekte ısrarlı birçok insan biliyorum.


    Ama dünyadaki korku ve gerilim filmlerini çok severek izliyoruz. Hele bazı seriler baş köşemizde duruyor. Mesela " Testere " serisini çok sevdik ülkece. Ama bugün testere değil de " Son Durak " serisini size önereceğim. Bence bu filmi yapanlar bu işi biliyorlar. Filmlerin hatta tüm serinin başından sonuna kadar sıkılmak yok. Her zaman bir aksiyon meydana geliyor. Aynı konu ancak farklı anlatım . Bence bu başarının da sırrı demek ki sevdiğim her filmde aynı konular farklı anlatılınca seviyorum. Ama size " Son Durak 3 " ve " Son Durak 5 "'i özellikle öneriyorum . Bu ikisi özellikle daha başarılı. Her film de bir grup var ve bu grup üyelerinden biri nasıl öleceklerini önceden görüyor ve izleyin bakın sonra olaylar nasıl seyir ediyor. Filmi izlerken ölüm sahnelerine inanamayacaksınız. O kadar zekice gelişiyor ki... Ve karşılarında kanlı canlı bir düşman yok. Ölümle baş etmeleri gerekiyor. Eğer gerilim ve korku seviyorsanız şiddet ile tavsiye ederim. İyi seyirler...:)
SON DURAK 3


SON DURAK 5

0 yorum: